ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

Дата оновлення Політики Конфіденційності 04.04.2022.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з даним документом для того, щоб зрозуміти нашу позицію та політику щодо ваших Персональних Даних та те, яким чином ми будемо їх використовувати.

Політика Конфіденційності “NewMova” (далі - "Політика Конфіденційності") описує нашу політику щодо конфіденційності Персональної Даних, які обробляються Платформою.

Посилання на слова "ми", "наш" або "нас" (або аналогічні слова за змістом) означають Платформу  “NewMova”, в залежності від контексту Політики Конфіденційності. 

Посилання на слова "ви", "вас" або "ваш" (або аналогічні слова за змістом) означають нашого Користувача, в залежності від контексту Політики Конфіденційності. Тобто, фізична особа, Персональні Дані якої ми збираємо, використовуємо та обробляємо.

Політика Конфіденційності застосовується тільки до Персональних Даних, зібраних на Платформі.

Політика Конфіденційності не застосовується до Персональних Даних, зібраних в автономному режимі або по каналах, відмінних від цієї Платформі. 

Терміни, які не вказані в Політиці Конфіденційності, визначені в  Правилах Користування. 

Ми вдячні вам за використання Платформ “NewMova”.

 

  • ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Блог NewMova (далі “Блог”) - це частина Сайту, в якому розміщені матеріали, теми для обговорення, додані записи, зображення чи мультимедіа.

Згода Користувача (далі “Згода”) - означає добровільне, конкретне, інформоване та однозначне волевиявлення, в якому Суб’єкт даних, за допомогою заяви або чіткого стверджувальної дії, дає згоду на обробку своїх Персональних Даних.

Електронна пошта - це спосіб обміну цифровими повідомленнями між людьми з використанням цифрових пристроїв, таких як комп'ютери та мобільні телефони, що робить можливим пересилання даних будь-якого змісту.

 Користувач - це будь-яка фізична або юридична особа, яка реєструється на Платформі та використовує функції  Платформи для вивчення іноземної мови та/або інших предметів.

 Персональні Дані - означають будь-яку інформацію, яка дозволяє ідентифікувати Користувача та/або Репетитора. Наприклад: ім'я, прізвище, номер телефону, паспортні дані.

 Платформа “NewMova” (далі “Платформа”) - це веб-сайт, створений для взаємодії між Користувачем та Репетитором з метою вивчення іноземної мови та/або інших предметів.

Послуги - це вчинення Платформою дій, направлених на вивчення Користувачем іноземної мови та надання можливості Репетитору ведення онлайн-уроків для Користувача та/або вивчення іноземної мови Користувачем в подорожі та/або викладання Репетитором інших предметів, що  вказані в розділі Сайту “Щось інше”. 

Правила Користування - це документ, в якому передбачені правила отримання Послуг, вивчення іноземної мови та інших будь-яких предметів Користувачем, надання онлайн-курсів Репетитором. 

Репетитор - це будь-яка фізична або юридична особа, яка реєструється на Платформі та використовує функції Платформи для надання послуг з вивчення Користувачем іноземної мови та/або будь-яких інших предметів.

Сайт Платформи “NewMova” (далі “Сайт”) - означає веб-сторінку або групу веб-сторінок в мережі Інтернет, за допомогою яких Користувач/Репетитор отримує Послуги та користується Платформою, яка розміщена в мережі Інтернет за такою адресою: https: http://newmova.com/  

Соціальна мережа - означає онлайн-платформу, яка використовується Суб’єктом даних для спілкування, знайомств, створення соціальних відносин між людьми, які мають схожі інтереси або офлайн-зв'язку, також для розваги (музика, фільми) та роботи.

Суб’єкт даних - означає спільну назву Користувача та Репетитора.

Третя сторона - означає фізичну або юридичну особу, державний орган, установу або орган, що не відноситься до Суб'єкта даних. 

NewMova - означає товарний знак Платформи, та який використовується для її ідентифікації. 

Cookie - означає невеликі текстові файли, в яких зберігається інформація про ваші попередні дії на Платформі. Наприклад: дата і час відвідування сайту, кліки та переходи.

Checkbox - означає елемент графічного інтерфейсу Суб’єкта даних, що дозволяє йому підтвердити своє повідомлення. Наприклад: при реєстрації на сайті Платформи, при висловленні при висловленні його Згоди на обробку Персональних Даних.

 

  • ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Політика Конфіденційності поширюється на Персональні Дані, які Користувач/Репетитор  Платформі надає під час реєстрації, спілкування в Блозі, за допомогою Соціальних мереж.

Політика Конфіденційності описує правила обробки, зберігання та захисту Персональних Даних, отриманих під час використання Платформи.

Платформа може збирати та обробляти Персональні Дані Користувача під час вивчення ним іноземної мови та/або інших предметів,, включаючи, але не обмежуючись: під час проходження уроків/курсів іноземної мови та/або інших предметів, подорожей для вивчення мови, здійснення оплати послуг Репетитора, Соціальних мереж.

Під час оброблення Персональних Даних іншими компаніями, ми не відповідаємо за дію таких компаній, які не належать, не підпорядковуються, не контролюється Платформою.

Оброблення та передача Персональних даних Суб’єкта даних конкретних здійснюється  відповідно до положень законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних».

 

  • ПОЛІТИКА НЕПОВНОЛІТНІХ

Послуги Платформи призначені для осіб які досягли вісімнадцятирічного віку. 

Платформа навмисно не збирає та не обробляє Персональні Дані осіб молодше вісімнадцяти років. 

Якщо Ви не досягли вісімнадцятирічного віку, не використовуйте Послуги Платформи. 

У разі, якщо нам стане відомо про використання Платформи такою особою, ми видалимо зібрану інформацію про цю особу. 

Якщо у вас є інформація, що такий факт мав місце, зверніться в службу підтримки, відправивши листа Електронною поштою за адресою: yournewmova@gmail.com.



  • ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Під час отримання Послуг Користувачем, Платформа може збирати наступні Персональні Дані про Користувача:

    1. повне ім’я та прізвище;
    2. адресу проживання та/або місцезнаходження;
    3. номер телефону;
    4. e-mail;
    5. стать;
    6. фото та відео матеріали, які Користувач може надавати Платформі під час здійснення спілкування на Блозі;
    7. громадянство;
    8. дату та місце народження;
    9. банківські реквізити.

 Під час взаємодії із Репетитором, Платформа може збирати наступні Персональні Дані та статистичні дані про Репетитора:

    1. повне ім’я та прізвище;
    2. адресу проживання;
    3. контактний номер телефону;
    4. e-mail;
    5. стать;
    6. місце проживання;
    7. рідна мова;
    8. місце попередньої роботи;
    9. громадянство;
    10. дату та місце народження;
    11. дані про освіту: диплом, сертифікат, свідоцтво про закінчення курсів, тощо;
    12. дані про іноземні мови, якими володіє Репетитор;
    13. дані про досвід роботи;
    14. дані про рівень володіння іноземної мовою та/або іншим предметом;
    15. банківські реквізити.

Користувач добровільно надає Персональні Дані, використовуючи Послуги Платформи, надаючи банківські реквізити для оплати Репетитору навчання іноземної мови та/або інших предметів, консультуючись з працівниками служби підтримки, відправляючи нам email повідомлення, ведення Блогу або співпрацюючи з нами будь-яким іншим способом.

Репетитор добровільно надає Персональні Дані та статистичні дані, взаємодіючи із Платформою, надаючи банківські реквізити для отримання оплати від Користувача, консультуючись з працівниками служби підтримки, відправляючи нам email повідомлення, ведення Блогу або співпрацюючи з нами будь-яким іншим способом.

Під час вашої взаємодії з Платформою, ми автоматично отримуємо та записуємо інформацію про ваші дії. Наприклад: історію переглянутих сторінок, час і дату відвідування, який використовується браузер.

Збір Персональних Даних здійснюється за допомогою лог-файлів, файлів Cookie та інших технологій відстеження.

Платформа може використовувати Персональні Дані, щоб, виходячи з ваших уподобань, покращувати навігацію Сайту та надаваємі нею Послуги.

 

  • ОТРИМАННЯ ТА ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ

 Платформа може отримувати Персональні Дані за допомогою використання наступної Соціальної мережі Instagram.

Платформа може отримувати Персональні Дані за допомогою використання відеохостингу Youtube.

Користувач та/або Репетитор може розкривати Персональні Дані, розміщуючи посилання в Соціальних мережах на статтю чи тему в Блозі.

Розміщені Користувачем та/або Репетитором Персональні Дані в Соціальній мережі обробляються згідно до політики конфіденційності відповідної Соціальної мережі.

Користувач відповідає за збереження Персональних Даних, у разі розміщення їх в Соціальних мережах.

Користувач одноосібно відповідає за розміщення персональних даних Третьої сторони в Соціальних мережах.

Платформа не отримує Персональних Даних за допомогою платіжної системи PayPal та не несе відповідальності за оброблення Персональних Даних платіжною системою PayPal.

 

  • ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 Ми можемо використовувати Персональні Дані в наступних цілях:

    1. для виконання наших зобов'язань та надання Послуг;
    2. для забезпечення безпеки нашого Сайту;
    3. для адміністрування нашого Сайту та проведення внутрішніх операцій, включаючи усунення несправностей, аналізу даних, тестування, збору статистичних даних та для проведення опитувань;
    4. для надання підтримки, реагування та ліквідації ваших скарг та можливостей нашого Сайту;
    5. для поліпшення нашого Сайту та для того, щоб упевнитися, що наш контент максимально зручний для операційної системи вашого комп'ютера;
    6. для оцінки та розуміння ефективності рекламних матеріалів, які ми надаємо вам та іншим Суб’єктом даних, а також для надання вам потрібної рекламної інформації;
    7. для ведення Блогу;
    8. для проведення операцій з грошовими коштами, отриманих для оплати послуг Репетитора;
    9. під час модерації Теми Блогу;
    10. для розміщення освітніх, дослідницьких та інших матеріалів на Сайті;
    11. для відповідей на запити правоохоронних органів;
    12. для ініціювання та відповідей на судові позови;
    13. для оплати послуг Репетитора за допомогою платіжної системи PayPal;
    14. для розслідування або вирішення спорів з вами.

 

  • РОЗКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ СТОРОНАМ

Ми маємо право розкривати Персональні Дані в наступних випадках:

Третій стороні. Платформа має право продавати, розкривати або передавати інформацію про Користувачів та/або Репетиторів в рамках корпоративної бізнес-операції, такий як придбання або злиття, фінансування, корпоративна реорганізація, спільне підприємство, включаючи продаж активів або в разі банкрутства, в такому разі - інформація може бути розкрита будь-яким Третім сторонам в якості бізнес-активу. 

Судам, правоохоронним та державним органам. Платформа має право передати Персональні Дані, в разі виконання будь-яких юридичних зобов'язань (в тому числі в зв'язку з постановою суду). 

Партнерам. Платформа, під час обробки Персональних Даних Користувача/Репетитора та надання Послуг, може розкривати Персональні Дані Користувача своїм бізнес партнерам.

Підрядникам та працівникам. Платформа також може передавати Ваші Персональні Дані іншим суб’єктам, з якими розпочне співпрацю, включаючи консультантів з юридичних питань та питань оподаткування, а також суб’єктам, які надають бухгалтерські,  логістичні, маркетингові та ІТ послуги.

Всі Треті сторони, з якими Платформа обмінюється Персональними Даними, зобов'язані використовувати Персональні Дані Суб’єктів даних відповідно до цієї Політики Конфіденційності.

 

  •  ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ

Користувач може розкривати Персональні Дані поширюючи посилання на статтю чи тему в Блозі за допомогою Електронної пошти.

Користувач відповідає за збереження Персональних Даних, у разі поширення їх за допомогою Електронної пошти.

Користувач одноосібно відповідає за поширення персональних даних Третьої сторони за допомогою Електронної пошти.

 

  • ПРАВА СУБ’ЄКТА ДАНИХ

Суб’єкт даних має право ознайомитись з методами, цілями та засобами обробки його Персональних Даних.

Суб’єкт даних має право відмовитись від автоматичної обробки його Персональних Даних.

Суб’єкт даних має право подати скаргу на електронну адресу: yournewmova@gmail.com, якщо він вважає, що його права по обробці Персональних Даних були порушені.

Скарга повинна містити:

  1. опис причини скарги;
  2. опис суті скарги;
  3. опис прав, які були порушені;
  4. контактні дані особи, яка подає скаргу;
  5. e-mail контактної особи.

Платформа надає відповідь на скаргу на e-mail Суб’єкта даних протягом 30 (тридцяти) робочих днів з моменту отримання такої скарги.

Більш детальніше ознайомитись с правами Суб’єкта даних можна скориставшись Правилами Користування.

Права Користувача та Репетитора у зв'язку з передачею та обробкою Персональних Даних, відповідно до положень законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних»:

    1. Знати про місцезнаходження своїх Персональних Даних, мети їх обробки, місцезнаходження. Цю інформацію ви можете отримати, звернувшись до нас з відповідним запитом;
    2. Відкликати свою Згоду на збір та обробку Персональних Даних в будь-який час без вказівки причин. Запит може бути про відкликання Згоди на обробку частково, наприклад, відкликання Згоди на отримання комерційної інформації, або про відкликання Згоди на обробку повністю;
    3. Вимагати видалення або знищення Персональних Даних без вказівки причини. Запит на видалення або знищення Персональних Даних не вплине на здійснені раніше дії;
    4. Пред'являти вимогу із запереченням проти повної обробки своїх Персональних Даних або обробки з певною метою;
    5. Звернутися до нас із запитом на обмеження обробки Персональних Даних з точки зору часу або обсягу. Такий запит не вплине на будь-які виконані раніше дії;
    6. Звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які Персональні Дані ми обробляємо, зміст таких Персональних Даних, умови надання доступу до Персональних Даних.

 

  • ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми застосовуємо заходи безпеки для забезпечення конфіденційності Персональних Даних та захисту їх від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Тільки уповноважений персонал Платформи має доступ до Персональних Даних, та ці співробітники зобов'язані обробляти Персональні Дані Суб’єкта даних як конфіденційні. Діючі заходи безпеки будуть час від часу переглядатися відповідно до нових прийнятими положеннями законодавства та технічними нововведеннями.

Повідомляючи нам Персональні Дані, Ви даєте згоду на передачу, зберігання та обробку Персональних Даних. У свою чергу, ми зробимо всі необхідні заходи для того, щоб ваші Персональні Дані оброблялися з дотриманням правил безпеки та відповідно до положень даної Політики Конфіденційності.

Ми зберігаємо Персональні Дані, до тих пір, поки це необхідно для надання Послуг або виконання наших правових зобов'язань, вирішення спорів, запобігання некоректного використання та забезпечення виконання наших угод.

 

  • ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми приймаємо всі розумні та належні заходи для захисту Персональних Даних від втрати, неправомірного використання та несанкціонованого доступу та розкриття, зміни та видалення, беручи до уваги ризики, пов'язані з обробкою та специфікою Персональних Даних.

 

  • ЗГОДА КОРИСТУВАЧА

Реєстрація фізичної особи в якості Користувача або Репетитора Платформи є його Згодою з умовами обробки Персональних Даних, зазначених у Політиці Конфіденційності та умовами надання Послуг.

Ми залишаємо за собою право отримати Згоду Користувача або Репетитора для розсилки повідомлень на його email або за номером телефону, за допомогою спливаючого вікна (pop-up). Спливаюче вікно може містити форму Згоди у вигляді Checkbox.

 

  • ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Платформа використовує файли Cookie для поліпшення якості нашого сервісу. Якщо ви продовжуєте використовувати Сайт, то ми маємо право вважати, що ви згодні з використанням Cookie-файлів.

Платформа повідомляє Користувача та/або Репетитора, що його Персональні Дані можуть використовуватися з метою надання послуг, та в разі незгоди, Користувач та/або Репетитор повинен покинути Сайт.

Платформа має право збирати Персональні Дані користувачів з метою отримання статистичної інформації.

На жаль, передача інформації за допомогою мережі інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми робимо всі зусилля для захисту Персональних Даних, ми не можемо гарантувати безпечний процес передачі Персональних Даних на наш Сайт. У зв'язку з цим, ви самостійно несете відповідальність за можливі збої при передачі ваших Персональних Даних Платформі. 

Платформа не несе відповідальність за розміщення Суб’єктом даних персональних даних Третьої сторони.

Платформа не несе відповідальності, у разі порушення інтелектуальних прав Третіх сторін, під час розміщення їх персональних даних Суб’єктом даних.

Платформа не несе відповідальності, у разі порушення гідності, релігійних вірувань, сексуальної орієнтації, расової дискримінації та/або інших прав, під час розміщення персональних даних Третьої сторони Суб’єктом даних.

Суб’єкт даних несе відповідальність за отримання дозволу від Третьої сторони, під час розміщення їх персональних даних.

Платформа не несе відповідальності за обмін Персональними Даними між Суб’єктами даних.

Платформа не відповідає за достовірність даних, які розміщує Суб’єкт даних.

З обмеженням відповідальності Платформи та захистом інтелектуальних прав та правилами розміщення контенту можна ознайомитись в Правилах Користування.

 

  • ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми маємо право періодично вносити зміни в Політику Конфіденційності, для безпеки Персональних Даних та відповідності вимогам законодавства України, в тому числі вимог відповідно до положень  Закону України «Про захист персональних даних»..

Наші електронні або іншим чином збереженні екземпляри Політики Конфіденційності вважаються справжніми, повними, дійсними та такими версіями, що підлягають виконанню та діють в момент вашого відвідування Сайту.

 

  • КОНТАКТИ

Якщо ви бажаєте задати питання, залишити відгук або ви стурбовані питаннями конфіденційності, зверніться в службу підтримки за адресою: yournewmova@gmail.com